OBAVIJEST - Osnovne informacije za studente 1. akademske godine Nastavnog centra u Karlovcu

Go down

OBAVIJEST - Osnovne informacije za studente 1. akademske godine Nastavnog centra u Karlovcu

Post  Admin on Tue Aug 31, 2010 10:22 am

Dragi naši studenti,

ovdje je nakoliko važnih informacija koje će vam koristiti za lakši početak studiranja i jednostavnije snalaženje na fakultetu!

1. Ovaj forum nalazi se na www.tnrb.net što su službene web stranice svih studenata Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Na linku
EFRI Korner nalazi se i ovaj forum - Nastavni centar Karlovac. Da mi mogli čitati obavijesti, rezlutate ispita i dopisivati se s kolegama s fakulteta morate se logirati (učlaniti) na ovaj forum što je vrlo jednostavo i naravno besplatno. Samo pratite obavijesti kako se logirati i učinit ćete to vrlo brzo i jednostavno.

2. Svakako je korisno znati i povremeno pogledati službene web stranice Ekonomskog fakulteta www.efri.hr jer i tamo se mogu nalaziti zanimljive, a ponekad i važene informacije glede promjena pravila studiranja ili nekih novih prava koje ostvarujete.

3. Voditelj Nastavnog centra u Karlovcu zadužen je za koordimaciju i organizaciju nastave u vašem centru Ekonomskog fakulteta Rijeka te za kvalitetan protok informacija vezanih uz održavanje nastave i rješavanje nastavnih problema koji eventualno mogu nastati u nastavnom procesu.
Međutim voditelj centra ne ispravlja vaše ispite niti vrši uvid u vaše ispitne radove, stoga za sva pitanja takve vrste
obraćate se predmetnom profesoru ili asistentu u vrijeme konzultacija na broj telefona ili mail koji su naznačeni na službenim web stranicana fakulteta www.efri.hr
Vidi pod STRANICE KOLEGIJA - SVEUČILIŠNI STUDIJ - PREDDIPLOMSKI STUDIJ.

4. Rezultate kolokvija i ispita moći ćete pronaći na ovoj web stranici upravo u ovom odjeljku. Rezultati će biti obznanjeni svim studentima u isto vrijeme stoga molim da imate strpljenja dok rezultati ne budu objavljeni, jer vrijeme objave ne ovisi o voditelju centra nego o predmetnom profesoru koji je dužan rezultate posalti na e-mail voditelja, a tek tada isti mogu biti objaviti.

5. Za sva proceduralna pitanja, probleme koji su naslali u nastavnom procesu i sl. svakako se možete obratiti voditelju Nastavnog centra Karlovac u bilo koje vrijeme na e-mail mmatija1@gmail.com. Uredovno vrijeme Voditelja za studente je petkom od 15.30 do 17,30 i subotom od 09.30 do 11.30 sati u kabinetu u prizemlju Gimnazije u Karlovcu.
Također se možete obratiti voditelju putem telefona na br. 091/323-8794 i to od ponedjeljak do petka od 09,30 do 17,00 sati i subotom od 9,30 do 14,00 sati.
Za sve one koji se nalaze ili dolaze u Rijeku Voditelja mogu kontaktirati ponedjeljkom od 10,00 do 12,00 na Ekonomskom fakulteu u Rijeci, 4. kat kabinet 94 ili na br. tel 051/323-8794.


6. Sve potvrde koje trebate vezane za studiranje na Ekonomskom fakultetu obratite se e-mailom u Evidenciju studija Ekonomskog fakulteta u Rijeci. U mailu napomenite za što vam potvrda treba, vaše ime i prezime, adresa stanovanja na koju želite da vam dođe potvrda i vaš JMBAG.
Potvrde će vam biti poslane na vašu kućnu adresu. E-mail adresa je: vesna.cucak@efri.hr; melita.draganic@efri.hr; njegovan@efri.hr

7. Obrasce za priznavanje ispita možete podignuti u kabinetu voditelja. Za priznavanje predmeta potrebno se javiti profesor u vrijeme predavanja.

8. Satnica za 1. semesar nalazi se na http://www.efri.hr/dokumenti/1.g_I.sem_Karlovac.pdf

9. Na raspolaganju vam stoji i Evidencija studija sa sljedećim referentima:

Vesna Čučak – sveučilišni studij, 355-172; vesna.cucak@efri.hr
Mirjana Njegovan – sveučilišni studij, 355-173; njegovan@efri.hr
Melita Draganić – stručni studij, 355-173; melita.draganic@efri.hr

Radno vrijeme za studente:
ponedjeljak 11-14 i 15-17 sati
utorak – petak 11-15 sati

10. Prijava ispita vrši se putem studomata NAJKASNIJE 5 DANA prije ispita! Kolokviji se ne prijavljuju putem studomata.


Voditelj Nastavnog centra Karlovac
Matija Radović dipl. oec.

Admin
Admin

Posts : 1072
Join date : 2009-01-14

View user profile http://karlovac.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum